Dealurile conice care se inalta parca din pamant pe o insula din Filipine capata culoarea ciocolatei in anotimpul uscat
Dealurile de Ciocolata (Asia)
 
 
  Home > Cocktail pe plaja > Thailanda

Thailanda

    Thailanda ``Tara Zambetului`` este un spectacol viu; ea atrage mai multi turisti decat oricare alta tara din sud-estul Asiei prin combinatia irezistibila de peisaje naturale, statiuni insorite, temple vechi si ospitalitatea oamenilor. Plajele cu nisip fin, hoteluri confortabile, sporturi acvatice, nenumarate posibilitati pentru petrecerea timpului liber, precum si palpitanta viata de noapte, situeaza Pattaya in randul celor mai frumoase statiuni ale lumii.


Cu siguranta, primul lucru care va vine in minte despre Thailanda este EXOTISM, fie ca este vorba de peisajele extraordinare, mancarea cu arome unice sau felul de a fi al locuitorilor. Cand vorbesc despre Thailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina prin care se pot observa pestii multicolori si coralii; altii isi pot imagina Pattaya cu viata sa intense de noapte.
Pentru toti cei ce iubesc provocarile unor culture total diferite, iubesc natura si aventura, pentru toti cei care doresc sa incerce gusturi si arome noi, sa se bucure de soare, apa si vacanta in locuri sigure, dar sip line de contraste, merita sa va incarcati camerele foto si sa porniti cu increderea spre ``Tara Zambetului``, Thailanda!
Ea are cate ceva de oferit pentru toti oaspetii ei: de la plaja si surfing la jungle si temple stravechi.

   


Nu doar frumusetea inimaginabila acestor meleaguri, ospitalitatea iesita din comun a oamenilor si preturile deosebite de mici atrag turistii in fiecare an, ci si amestecul incredibil de sunete, imagini si parfumurile ale fascinantului mosaic cultural al Thailandei.

    

Preturile mici si obiceiul de a obtine o reducere prin negociere fac din Thailanda un paradis al cumparatorilor. In afara de traditionalul ``batik`` din bumbac de cea mai buna calitate, pietre pretioase la cele mai mici tarife si suveniruri ieftine, aici intalnesti si magazine cu produse de firma, al caror prêt este mult mai accesibil decat in oricare alta parte.

 


Hotel Cape Dara Resort 5*, Pattaya
Servicii de lux de 5 stele cu confort maxim pentru un sejur impecabil Situat de-a lungul plajei Pattaya, Cape Dara Resort are piscină Ón aer l…

Hotel D Varee Jomtien Beach 4*, Pattaya
Camere disponibile Facilităţi Regulile casei Vedeţi toate comentariile verificate D Varee Jomtien Beach se află pe plaja Jomti…

Hotel East Sea Resort 3*, Pattaya
FACILITATI: Gradina Frumoasa 175 camere toate dotate cu aer condiționat 4 piscine standard Restaurant (Thai - Chinezesc - European) Bar de…

Doresc sa primesc pe e-mail noutati si promotii din partea agentiei si colaboratorilor ei.

  Agentia de turism Dunarea Albastra